Accessibility
 • Change text size

  • Normal Text
  • Medium Text
  • Large Text
 • Contrast

  • Black&white
  • High
  • Normal
 • Display

  • Cursor White
  • Cursor Black
 •  

Contact the dealer

Select the products that you're interested in
Search...
Close
Our Products
choose products from the list:
8596
BitterMag
8588
Bonus npk
8580
Haifa Cal GG
8591
Haifa Cal Prime
8584
Haifa Mag
8583
Haifa MKP
8589
Multicote
8590
Multicote Agri
8601
Multigreen
8600
Multigro
8581
Poly-Feed
8599
Vitaphos K
Send
I am intrested in:
RRUGA GJELBERIMI, Albania
,
Contact Person: 
ILIAS TATSIS
Phone: 
068-6074044, 068 6074045, 068 2064458

About Us

AGRICULTURAL SUPPLIES, SEEDS,TOOLS Firma ALBAFERT SH.P.K. u krijua ne vitin 2016 me qender ne Sarande duke patur si objektiv thellimin dhe ngritjen ne nje nivel me te larte te perpjekjeve 20 vjecare te firmes Albaseed ne sektorin e ushqimit te bimeve. Sot firma Albafert zoteron nje pakete te plote produktesh per ushqimin e bimeve dhe perfaqeson ne Shqiperi disa nga firmat me prestigjoze te botes ne kete sector, sic jane: HAIFA (Izrail), TRADECORP SA (Spanje), PHYTOTHREPTIKI (Greqi), FUTURE ECO, DISPER (Spanje), ALBION LABORATORIES (USA), etj. Nje tjeter aktivitet i rendesishem per firmen Albafert eshte kultivimi perpunimi dhe amballazhimi i bimeve medicinale, kryesisht i cajit temalit (Sideritis Raeseri dhe Sideritis Scardica) ne zonen e Shqiperise se jugut ( Mali i gjere, Gjirokaster).