Accessibility
 • Change text size

  • Normal Text
  • Medium Text
  • Large Text
 • Contrast

  • Black&white
  • High
  • Normal
 • Display

  • Cursor White
  • Cursor Black
 •  

Contact the dealer

Select the products that you're interested in
Search...
Close
Our Products
choose products from the list:
8596
BitterMag
8588
Bonus npk
8580
Haifa Cal GG
8591
Haifa Cal Prime
8584
Haifa Mag
8583
Haifa MKP
8589
Multicote
8590
Multicote Agri
8601
Multigreen
8600
Multigro
8581
Poly-Feed
8599
Vitaphos K
Send
I am intrested in:
Cerme Lushnje, 9001, Albania, Albania
,
Contact Person: 
ILIAS TATSIS
Phone: 
00355 68 2064458

About Us

Firma ALBASEED SH.P.K. u krijua ne vitin 1998 me qender ne Sarande duke patur si objektiv importimin ne Shqiperi dhe shitjen me shumice te inputeve te ndryshme bujqesore, farerave hibride, pesticideve, plehrave kokrizore dhe kristalore, impjanteve vaditese etj., duke perfaqesuar ne Shqiperi disa nga firmat me dinjitoze te botes sic jane SYNGENTA, ZERAIM GEDERA, DAEHENFELD, TRADECORP, PHYTOTHREPTIKI etj. Sot firma ALBASEED eshte perqendruar ne kerkimin shkencor, eksperimentimin ne kushtet e kultivimit te fermerit shqiptar me qellim gjetjen e hibrideve me te pershtatshme dhe me rezultative sic jane hibridet e domates, te trangullit, te specit, te shalqinit, te pjeprit, te misrit etj., plehrave kimike , preparateve speciale per ushqimin e bimeve si dhe programet bashkekohore te kultivimit dhe ushqimit te bimeve. Objektivi i ri i firmes ALBASEED eshte eksperimentimi dhe prodhimi ne vend i kultivareve te vendit sic jane ekotipet e ndryshme te jonxhes, misrit, fasules, barbunjes etj. Pervoja e krijuar, serioziteti , korektesia, kontakti dhe konsultimi i perditshem me fermeret, rezultativiteti ne punen e fermerit si dhe shume faktore te tjere e kane bere firmen ALBASEED te jete nje nga kompanite lidere ne Shqiperi ne fushen e bujqesise.