Contact the dealer

row 1
Phone
row 2
Select the products that you're interested in
row 3

47.639217, 17.990575

Bábolna IKR Park Hrsz.: 890, 2943 Hungary, Hungary
Contact Person
NOEL GABOR
Phone
+36 (34) 569 - 049
E-mail
info@ikragrar.hu
About Us

Arra törekszünk, hogy cégünk termékeiről, szolgáltatásairól és akcióiról teljes körű információ álljon látogatóink rendelkezésére, továbbá célunk az is, hogy minél érdekesebb, az aktualitásoknak megfelelő szakmai tartalmakkal szolgáljunk.

Vállalkozásod tervezésekor vedd számításba az IKR Agrár Kft. nyújtotta lehetőségeket, fordulj hozzánk bizalommal! Csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre!

A prágai székhelyű Agrofert Holding mintegy két éves előkészítő munka után 2012. december 1-jével megvásárolta az IKR Zrt. input anyag (műtrágya, növényvédő szer, vetőmag) és terménykereskedelemi üzletágait, a hozzájuk tartozó infrastruktúrával együtt. Az akvizíció eredményeképpen szakmai befektető lett cégünk tulajdonosa, melynek nagy előnye, hogy stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, amiből a magyarországi termelőknek számos előnye származik.
Pénzügyileg stabil, likvid cégről lévén szó szinte korlátlan forrással rendelkezik a termelés finanszírozásához.

A műtrágya gyártás területén – a Magyarországon is jól ismert és közkedvelt termékeken túl – számos innovatív és saját márkás termékkel rendelkezünk.

Országos lefedettségű növényvédő szer raktárhálózatunkon keresztül valamennyi növényvédő szer szállító cég termékeit forgalmazzuk. Autós flottánkkal gyorsan, pontosan és megbízhatóan szolgáljuk ki partnereinket.

Vetőmag kínálatunkban a Magyarországon beszerezhető valamennyi vetőmag szerepel. A terménykereskedelem területén jelentős árualapok felvásárlójaként jelentkezünk, hisz a hagyományos külföldi és belföldi felvevő piacokon túl az anyavállalat egyre szélesedő állattenyésztési integrációja növekvő abraktakarmány igényt indukál, aminek egy részét a Magyarországon megtermelt termények fogják kitenni.

Folyamatos fejlesztő tevékenységünk eredményeként, országosan elismert precíziós talajmintavételi és szaktanácsadási szolgáltatást tudunk nyújtani.