Contact the dealer

row 1
Phone
row 2
Select the products that you're interested in
row 3

42.030105, 21.340162

Doncho Hristomanov br.1, Zemjodelska Apteka br.1
Phone
+389 34 345 336
E-mail
nikola@pronexhem.com
About Us

Водечка компанија од областа на земјоделието која секогаш Ви ги нуди најквалитетните иновации и технологии. Вашиот успех е наша гордост!

Branches
Agricultural Pharmacy No.3
Address: s.Prosenikovo br.241, Strumica, Macedonia, Macedonia 
Agricultural Pharmacy No.2 
Address: Goce Delchev Boulevard, Strumica, Macedonia , Macedonia