Contact the dealer

row 1
Phone
row 2
Select the products that you're interested in
row 3

51.782692, 4.439611

Smidsweg 24, Westmaas, The Nederlands
Phone
0186-578888
E-mail
info@iperen.com
About Us

TUINBOUW
Samen met u zorgen wij voor de groei van gezonde én renderende gewassen. We begeleiden u met plezier bij een integrale aanpak om gewassen te voeden, versterken en beschermen. Onze specialisten werken dagelijks samen met klanten en andere partijen in de sector aan een succesvolle invulling van deze aanpak.

 

AKKERBOUW
Dankzij onze unieke kennis fungeren wij als toonaangevende kennisbank voor agrarisch Nederland. Met onze benadering van akkerbouwteelten zorgen we er samen voor dat u het beste uit uw teelt kunt halen. De ontwikkelingen in de akkerbouw nemen een vlucht. Wij ontzorgen u met duurzame en innovatieve oplossingen die inspelen op technologische en maatschappelijke veranderingen.

 

FRUITTEELT
Wij weten dat teeltmaatregelen van groot belang zijn in de fruitteelt. Onze fruitteeltspecialisten hebben jarenlange ervaring in de fruitteelt en bieden u de beste en meest actuele teeltadviezen. Wij delen uw passie voor de groei van gewassen.

 

BLOEMBOLLENTEELT
U wilt dat uw bollen uitgroeien tot kleurrijke bloemen. Al generaties lang zorgen wij met onze klanten voor de groei van gezonde én renderende gewassen. Wij kunnen uw volledige bollenteelt begeleiden met advies, meststoffen en gewasbescherming. Dat begint al voordat de bollen de grond in gaan. Wij weten in welke grond uw bollen zich ​het best ontwikkelen. Met de juiste aanpak gaan uw bollen in topconditie naar de broeierij.