Contact the dealer

row 1
Phone
row 2
Select the products that you're interested in
row 3

60.192904, 25.034019

Hitsaajankatu 22-24 00810 Helsinki, Finland
Contact Person
Ilkka Väre
Phone
+358 20 791 4030
E-mail
puutarha@berner.fi
About Us

Berner Oy

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu 100% kotimaisessa omistuksessa oleva monialainen perheyritys. Maatalouden tuotantopanoskauppa on yrityksen tärkein toimiala ja toimintaa on Suomen lisäksi mm Ruotsissa ja Baltiassa. Lannoitteet ovat merkittävässä roolissa tuotevalikoimaamme ja asiantuntevat ja koulutetut myyjämme ovat perehtyneet kasvinravitsemukseen ja pystyvät tekemään lannoitesuunnitelmia ja suosituksia tilan tarpeen mukaan. Valikoimissamme ovat Haifan vesiliukoiset ja hallitusti liukenevat yksi-ja moniravinteiset lannoitteet ja kattava valikoima kasveille välttämättömiä hivenravinteita.

Emme näe lannoittamista kuluna vaan investointina. Me tutkimme aina ensin, miten voisimme auttaa asiakkaitamme onnistumaan lannoittamisessa paremmin ja saamaan parempaa satoa viilaamalla lannoitusohjeita entistäkin tehokkaammiksi. Tuotteemme toimitetaan asiakkaille keskusvarastoltamme Vantaan Viinikkalasta ja toimitukseen voidaan yhdistää myös muita tuotteita, jonka ansiosta voimme tarjota lannoitteet kilpailukykyiseen hintaan. Asiakkaiden käytettävissä on myös Haifa Chemicalsin hollantilaisten viljelykonsulttien ammattitaito ja viilaammekin lannoiteohjeistasi entistä paremman yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

 

Hallitusti liukenevat MulticoteTM NPK-lannoitteet

Hallitusti liukenevat MulticoteTM - lannoitteet vapauttavat ravinteet vähitellen kasvukauden aikana. Rakeinen tuote, joka on helppo levittää sekä taloudellinen käyttää. Helppokäyttöinen tuote, joka vähentää työkustannusta, kun koko kasvukauden ravinteet voidaan jakaa yhdellä levityskerralla. Kasvilla on aina käytettävissä vain sen tarvitsema määrä ravinteita, jolloin riski ravinnehuuhtoutumille laskee. Sinun tarvitsee ainoastaan kastella ja nauttia erinomaisesta kasvusta!

 

Laajasta valikoimastamme löytyy sopivia lannoitteita kaikkiin käyttötarkoituksiin, mm. kasvihuone- ja avomaaviljelyyn, golfkentille, kunnille ja kaupungeille, seurakunnille, taimistoille ja metsätaimitarhoille.

 

Varastomme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa lentokentän kupeessa, josta voit myös noutaa tuotteita.

Branches
Vitagro