Accessibility
 • Change text size

  • Normal Text
  • Medium Text
  • Large Text
 • Contrast

  • Black&white
  • High
  • Normal
 • Display

  • Cursor White
  • Cursor Black
 •  

You are here

Melon

Akdeniz bölgesindeki seçilmiş ürünler için gübreleme tavsiyeleri

Özet: Damla sulama ile gübreleme, su ve gübrelerin verimli kullanımını arttırır, daha yüksek verim elde edilmesini sağlar, üretim kalitesini artırır ve çevreyi korur. Su ve gübrelerin eşit dağılımını sağlamak için sulama sistemi uygun şekilde tasarlanmalı ve çalıştırılmalıdır.

IFAS Standartlarında Sebze Bitkileri için Gübreleme Önerileri

Bu yayın, IFAS Toprak Test Laboratuvarı (ESTL) tarafından yapılan toprak testlerine dayanarak sebze bitkileri için gübreleme önerilerini kısaltılmış olarak sunmaktadır. ESTL toprak testi raporlarının ve gübreleme önerilerinin bildirdiği temel bilgileri içerir.

Kavun

Fertilization recommendations for various fertilization methods: Base-dressing, Side-dressing, fertigation and foliar feeding

 

Rețete de fertirigare pentru culturi selectate în regiunea mediteraneană

Rezumat: Fertirigarea crește utilizarea eficientă a apei și a îngrășămintelor, produce randamente mai mari, îmbunătățește calitatea producției și protejează mediul. Pentru a asigura distribuția uniformă a apei și a îngrășămintelor, sistemul de irigare trebuie proiectat și operat corespunzător.

Creșterea pepenilor galbeni folosind îngrășăminte ale companiei Haifa

Recomandări de fertilizare pentru diferite metode de fertilizare: aplicare la bază (superficială), aplicare laterală, fertirigare și hrănire foliară

 

Rețete de fertirigare pentru culturi selectate în regiunea mediteraneană | I. Papadopoulos

Rezumat: Fertirigarea crește utilizarea eficientă a apei și a îngrășămintelor, produce randamente mai mari, îmbunătățește calitatea producției și protejează mediul. Pentru a asigura distribuția uniformă a apei și a îngrășămintelor, sistemul de irigare trebuie proiectat și operat corespunzător.

Fertirigare-chemigare în agricultură protejată | I. Papadopoulos

Rezumat: Fertirigarea-Chemigarea sunt practici regulate și acceptate pe scară largă pentru fertilizare și protecția plantelor în cadrul unei agriculturi protejate. Odată cu fertilizarea, substanțele nutritive sub formă de îngrășăminte solubile anticipate pentru cele mai multe nevoi ale culturilor în funcție de stadiul lor de dezvoltare, sunt aplicate în apa de irigație.

Productivitatea apei și a substanțelor nutritive în cultura pepenilor galbeni prin fertirigareaîn condiții de irigații subterane prin picurare și mulcire în soluri contrastante

Rezumat:  intensificarea culturii și problemele tehnice, economice și de mediu necesită o aplicare eficientă a factorilor de producție pentru a menține capacitatea productivă a solului și pentru a produce fructe și legume de bună calitate. Factorii de producție, apa și nutrienții NPK sunt cei mai frecventi factori limitativi la randamentele mai mari de pepene.

Dinamica creșterii și randamentul pepenilorgalbeni, influențată de îngrășământul cu azot

Rezumat:  Azotul (N) este un nutrient important pentru producția de pepene galben (Cucumis melo L.). Cu toate acestea, există puține informații despre cantitatea necesară pentru a menține un echilibru adecvat între creștere și randament.

Recomandări cu privire la fertilizările standardizate IFAS pentru culturile de legume

Această publicație prezintă în formă prescurtată recomandările de fertilizare pentru culturile de legume pe baza testelor de sol efectuate de laboratorul de testare a solului extins IFAS (ESTL).

Pages

Subscribe to Melon