Contact the dealer

row 1
Phone
row 2
Select the products that you're interested in
row 3

50.782159, 3.094179

zone E2, Menensesteenweg 305, 8940 Wervik, Belgium
Contact Person
Tom Devos
Phone
+ 32 (0) 56 300 311
E-mail
info@sanac.be
Other E-mail
tom.devos@sanac.be
About Us

SANAC NV

Sanac NV is een sterk merk van Arvesta, de innovatieve en duurzame fullservice provider van de boer en tuinder. Sanac is de referentie voor gewasbescherming, plantenvoeding, zaden en benodigdheden. Ons team van experts zorgt steeds voor het juiste product op het juiste moment om uw gewassen in optimale conditie te laten groeien.

Onze experts volgen steeds de allernieuwste inovaties in de land- en tuinbouw op om u met de meest recente technieken bij te staan. Zo is er onze Agri expert app waarmee we u op de hoogte houden van informatie het heetst van de naald.

U kan terecht in de uitgebreide webshop of in één van de vier verkooppunten. Bovendien staan teeltbegeleiders en productspecialisten u bij om het rendement te optimaliseren. Dankzij het eigen transportbedrijf Sanac Logistics genieten klanten van een vlotte levering van hun aankopen.

 

"Onze experts stellen alles in het werk om u de beste
adviezen te geven met de beste prijs per hectare"

Hier staan we voor

 

De Sanac Groep met hoofdzetel in Wervik, is met meer dan 90 miljoen euro omzet en meer dan 110 werknemers, dé leidinggevende toeleverancier voor de land- en tuinbouw in België en Noord-Frankrijk. Vanuit een jarenlange ervaring en specialisatie spelen haar 3 divisies elk een leidinggevende rol in hun markt:

De divisie Land- en Tuinbouw levert elke dag opnieuw het beste advies, product- en distributiepakket waarmee zij haar klanten in de land- en tuinbouw, tuinaanleg en openbaar groen, op duurzame wijze wenst te ondersteunen.

De divisie Retail is dé referentiepartner voor elk tuincentrum en doe-het-zelf zaak die hun rendement per m² willen maximaliseren met concepten zoals onder andere de TuinapotheekTM, haar eigen merk Osmo voor meststoffen en potgrond en haar eigen merk VT als tuinzadenspecialist in België.

De divisie Logistics is dé referentie op vlak van logistieke dienstverlening aan de Belgische groensector waardoor haar klanten genieten van een uiterst flexibele en competitieve logistieke service met meer dan 20.000 m² modern uitgeruste magazijnruimte en een uitgebreide vloot van eigen vrachtwagens.

Klik op een van de bovenstaande vakjes als u meer wilt weten over onze divisies.

 

 

 

Branches
SINT-KATELIJNE-WAVER
Address: Mechelsesteenweg 121A B-2860 St-Katelijne-Waver
Phone: + 32 (0) 15 55 17 21
ROESELARE
Address: Diksmuidesteenweg 339 B-8800 Roeselare
Phone: + 32 (0) 51 20 90 20