Accessibility
 • Change text size

  • Normal Text
  • Medium Text
  • Large Text
 • Contrast

  • Black&white
  • High
  • Normal
 • Display

  • Cursor White
  • Cursor Black
 •  

You are here

Lettuce

Sebze Bitkileri için IFAS Standardize Gübreleme Önerileri | George J. Hochmuth ve Edward A. Hanlon

Bu yayın, IFAS Extension Soil Testing Laboratory (ESTL) tarafından gerçekleştirilen toprak testlerine dayalı olarak sebze bitkileri için gübreleme önerilerini özet biçimde sunmaktadır. ESTL toprak testi raporlarının ve gübreleme önerilerinin üretildiği temel bilgileri içerir.

Sebze ürünleri için IFAS standartlarındaki gübreler hakkında öneriler

Bu yayın, IFAS Genişletilmiş Toprak Test Laboratuvarı (ESTL) tarafından gerçekleştirilen toprak testlerine dayalı olarak sebze bitkileri için gübreleme önerilerini özetlemektedir. ESTL toprak testi raporlarının üretildiği temel bilgileri ve IFAS Genişletilmiş Toprak Test Laboratuvarı (ESTL) tarafından gerçekleştirilen toprak testlerine dayalı gübreleme önerilerini içerir.

IFAS Standartlarında Sebze Bitkileri için Gübreleme Önerileri

Bu yayın, IFAS Toprak Test Laboratuvarı (ESTL) tarafından yapılan toprak testlerine dayanarak sebze bitkileri için gübreleme önerilerini kısaltılmış olarak sunmaktadır. ESTL toprak testi raporlarının ve gübreleme önerilerinin bildirdiği temel bilgileri içerir.

Zece ani de cercetare cu privire la salata hidroponică

Rezumat: Acest articol de recenzie descrie cele mai importante momente ale celor zece ani de cultivare ale salatei hidroponice (Lactuca sativa, salată de ardei) realizată la Cornell University (Ithaca, NY, SUA) pe parcursul anilor 90. Pentru experimentare au fost utilizate atât tehnica filmului nutritiv (NFT), cât și sistemul de curgere adâncă.

"Solubilitatea și absorbția de nutrienți de către plante sunt incredibile"

Cu o seră de 2.800m2, Daniel Fonseca din Brazilia nu-și poate exprima suficient satisfacția cu privire la îngrășămintele solubile în apă ale companiei Haifa. "Nu le voi înlocui cu niciun alt produs. Rezultatele sunt imediate"   Domnul Daniel Fonseca este proprietarul și agronomul fermei Sera Azul, situată în Andradas, Brazilia.

Manual cu privire la salataverde hidroponică

Rezumat: Acest sistem de producție de seră hidroponică a fost proiectat pentru operațiuni mici pentru a asigura producția locală de salată, precum și angajarea proprietarilor. Grupul nostru de cercetare a experimentat mai multe forme de hidroponie, dar a considerat că acest sistem plutitor este cel mai robust și mai blânddintre sistemele disponibile.

2010 Recomandări cu privire la Recolta Salatei Hidroponice

Rezumat: Controlul biologic al dăunătorilor din salata hidroponică necesită o schimbare de gândire atât pentru cultivator, cât și pentru furnizorul de produse. Vechiul concept de menținere a unui echilibru între dăunători și prădători / parazitoizi nu funcționează într-o cultură în care orice insectă sau acarian găsit pe plante este factor negativ.

Fertilizarea salatei: îngrășămintele noastre recomandate

Folosirea îngrășămintelor produce de compania Haifa și aplicarea programului de fertirigare ajută la creșterea randamentului de salată

 

Mediu de cultivare: sol.
Populația plantelor: 40.000-65.000 plante / Ha.
Randament preconizat: 30-34 Ton / ha.

 

Recomandări cu privire la fertilizările standardizate IFAS pentru culturile de legume

Această publicație prezintă în formă prescurtată recomandările de fertilizare pentru culturile de legume pe baza testelor de sol efectuate de laboratorul de testare a solului extins IFAS (ESTL).

Recomandări cu privire la fertilizările standardizate IFAS pentru culturile de legume

Această publicație prezintă în formă prescurtată recomandările de fertilizare pentru culturile de legume pe baza testelor de sol efectuate de laboratorul de testare a solului extins IFAS (ESTL).

Pages

Subscribe to Lettuce